Referenties

Referenties

Referenties

Op deze pagina vindt u referenties en ervaringen van klanten van Van Ittersum Groenvoorziening. De ervaringen en gekleurde sterren geven een goed beeld van de ervaringen.

Heeft u ook ervaring met Van Ittersum Groenvoorziening en wilt u deze delen? Stuur dan uw ervaring in.

Bekijk hier foto's van voor en na situaties.Gemiddelde ervaring
Op basis van 14 ervaringen
Score: 4,0

Ervaring


21-03-2020 (Ari Karsten)

Score: 5,0

Ervaring


30-12-2019 (Fam. Weers)

Score: 5,0

Ervaring
Al vele jaren wordt de groenvoorziening van ons tennispark T.V.Z 750 aan de peterskampweg 8 door van Ittersum uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over dit onderhoud . Als wij wensen hebben worden deze vakkundig uitgevoerd. Wij krijgen veel complimenten van gastspelers over t feit dat ons park er zo keurig bij ligt. Parkbeheerder Piet Ankersmit

26-09-2017 (Parkbeheerder)

Score: 5,0

Ervaring
Mijn vrouw en ik hebben de achtertuin en een klein stukje van de voortuin laten renoveren door Van Ittersum, nadat we een klein jaar geleden in Kampen zijn gaan wonen. Wij zijn zeer positief over het resultaat. Van Ittersum denkt met je mee over het ontwerp voor waar bijv. de afvoer van het regenwater, wat voor bestrating, hoe het houthok. Dingen waar je zelf niet zo aan denkt, maar de jarenlange ervaring van het hoveniersbedrijf tot uitdrukking komt. De tuin is nog mooier geworden dan het beeld dat wij voor ogen hadden, terwijl nu nog niet eens alles is aangeplant. Bravo, zeker ook voor het deskundige personeel dat Van Ittersum in dienst heeft.

25-07-2017 (Laseur)

Score: 4,0

Ervaring
wkeekfkllk

17-06-2017 (albe)

Score: 1,0

Ervaring
Getuigschrift Albert van Ittersum. Hierbij wil ik Albert bedanken voor zijn werk. Albert is de stille ondernemer en werker, die meedenkt. Als er verstoppingen zijn van de afvoeren van keuken, wc en badkamer, laat je dat door een ontstoppingsbedrijf schoonmaken. Maar een jaar later is het zelfde het geval. Het ontstoppingsbedrijf geeft aan dat binnen het pand de afvoerbuizen zijn verbogen. De reparatie moet in huis gebeuren. De kosten daarvan vallen niet mee. Heb je er dan met Albert over, dan denkt die verder. Volgens hem zit het probleem buiten de woning. Binnen de kortste tijd wordt er eerst buiten gekeken en blijkt daar de oorzaak te zijn en wordt de afvoerbuis letterlijk RECHT getrokken. Daarna zijn ook de buizen binnen de woning weer gewoon bruikbaar. Dan zijn er morsproblemen in het gazon en veel gaten waar geen gras wil groeien. De bestrating om het gazon zakt weg, behalve de tuin zelf. Graszode is eruit gehaald met een goede onderlaag. Nu ligt een nieuw gazon weer gelijk ligt met de bestrating en natuurlijk weer mooi egaal. Deze oplossing hadden wij zelf nooit bedacht. Deze stille wijze van werken is klant vriendelijk, vooral als het resultaten zichtbaar zijn. Albert bedankt. Arnita van der Weerd

19-07-2016 (Fam.van der Weerd)

Score: 1,0

Ervaring
Na ±20 jaar komt er(door verhuizing naar appartement) een einde aan onze samenwerking. Dwz, van Ittersum cs werkt en wij genieten vh resultaat! In al die jaren diverse keren een succesvolle totale "make-over" gehad. Altijd prima materiaal geleverd en bij alle onderhoudsbeurten alles weer afgevoerd. Speciale hulde aan Jacco die onze tuin behandelde als zijn eigen. Hij kwam met zeer waardevolle tips! Hulde!

10-01-2016 (fam Soree)

Score: 1,0

Ervaring
Albert van Ittersum heeft in de afgelopen 15 jaar bij ons huis met grote tuin de bestrating en terassen aangelegd, de bestaande tuin volgens een ontwerp van een tuinarchitekt heringericht en periodiek groot onderhoud verricht. Zijn offertes voor de grote projekten zijn altijd scherp geprijsd en hij blijft altijd binnen de opgegeven prijs. Hij levert altijd goed werk, ook het beplantingsmateriaal is altijd beter dan wanneer je het zelf van het tuincentrum betrekt. En dat inderdaad altijd met een goed humeur. Zeker een aanrader.

05-03-2014 (familie Smit)

Score: 5,0

Ervaring
Achtertuin renovatie is prima naar onze wensen uitgevoerd. Keurig werk geleverd voor een nette prijs.

29-05-2013 (Fam. van der Ziel)

Score: 5,0

Ervaring
Bij ons heeft v Ittersum de tuin/ bestrating gerenoveerd Eerst een otwerp gemaakt en besproken Vervolgens de werkzaamheden uitgevoerd Alles keurig / netjes en vlot afgewerkt Een prima bedrijf wat goede en betaalbare kwaliteit leverd En een heel goed punt is dat de service niet ophoud bij het betalen van de rekening

28-11-2012 (Fam. v Dam)

Score: 5,0

Ervaring
Met Albert kun je duidelijke afspraken maken over hou de uitvoering van je tuinontwerp eruit dient te gaan zien en welke kosten hiermee gemoeid zijn. Bij de uitvoering denken Albert en zijn medewerkers goed mee bij het oplossen van onvoorziene omstandigheden. In goed overleg komt er dan een pragmatische oplossing. De aanleg gaat erg professioneel dat uiteindelijk leidt tot een strak aangelegde tuin. Wij zijn zeer tevreden over het uitgevoerde werk en vinden de prijs/kwaliteit verhouding goed. Tot slot zijn Albert en zijn medewerkers altijd goed gemutst dat leidt tot een prettige samenwerking met de klant.

21-11-2012 (Ramon van Rossum)

Score: 5,0

Ervaring
Thuis in onze tuin, en op andere projecten is van Ittersum onze hovenier. van Ittersum levert een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, pakt aan, heeft altijd weer een passende oplossing voor vraagstukken, en je kunt er op bouwen. Zeer aanbevolen.

19-11-2012 (Fam. Selles)

Score: 5,0

Ervaring
Het onderhoud van de tuin van onze boerderij laten we doen door Van Ittersum Groenvoorziening. Dit doen zijn erg vakkundig en voor een goede prijs.

01-06-2012 (Fam. De Ruiter)

Score: 4,0

Ervaring
Onze nieuwe tuin is erg gaaf geworden! Nette offerte, snelle uitvoering en alles netjes opgeruimd.

20-05-2012 (Fam. Visser)

Score: 5,0
Neem contact met ons op

Voor en na situaties
  • Referenties
  • Referenties
  • Referenties
  • Referenties
  • Referenties